• Nov

SEGUIN KAMIN NA DRVA EUROPA 7 EVO

Seguin
F0400E
Preveri dobavljivost

Odkrijte kamine Seguin litega železa, z več kot 40-letnimi izkušnjami ponujajo kamine z neprimerljivo zmogljivostjo .

Kamini iz litega železa so težja od kovinskih in povrnejo več toplote, kar vam omogoča, da pri ogrevanju prihranite še več .

Zato ne čakajte več in uživajte v toplini plamena!

Kapaciteta ogrevanja (m3)
Obloga
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Kotni kamin Europa 7 Evolution je kamin na drva. Izdelan iz litega železa, opremljen tudi z stransko-dvižnimi vrati (opcija). S tem kotnim kaminom uživajte v širokem pogledu na vaš ogenj.

Zaprti litoželezni kamini Seguin z 10-letno garancijo so tržno merilo z odličnim ogrevalnim udobjem, čudovitim pogledom na ogenj in resnično dolgoročno zanesljivostjo.

Zanesljivost in zmogljivost

Elementi naših kaminov so uliti iz nove litine debeline 8 do 12 mm. To zagotavlja njihovo zanesljivost, toplotno trdnost in robustnost. To nam tudi omogoča, da zanje jamčimo 10 let.

Za velike potrebe po ogrevanju se pogosteje uporabljajo kamine iz litega železa. Zaradi visokih donosov, zmogljivosti in zanesljivosti so vaša najboljša prednost. Vse bolj moderni in dizajnerski zaključki vam omogočajo, da se kar najbolje zlijete z vašo dnevno sobo, znotraj vaše dekoracije. Vaše ognjišče iz litega železa vam bo zaradi visoke učinkovitosti omogočilo tudi varčevanje z lesom.

Uporaba kamina bo popolnoma zadovoljila vaše potrebe. Če imate veliko hišo in želite s kaminom ogrevati več prostorov. Zahvaljujoč možnosti distribucije toplega zraka, shranjenega v dimniku, bo vaš kamin vaš najboljši ogrevalni adut.

Žlahtnost materialov

Kamini v novem litem železu, plemenitem materialu iz najboljših livarn, so kot omarica načrtnemu zastaranju in zagotavljajo dolgoletno neprimerljivo udobje.

Podatki

Referenca
F0400E
Blagovna znamka
Nominalna moč (kW)
9,8
Gorivo
Drva
Fi dimnika (mm)
200
Dovod zunanjega zraka
Direktni
Obloga
Litoželezna
Tip kamina
Ravno steklo
Energijski razred
A
Tip ogrevanja
Sevalni
Širina (mm)
710
Globina (mm)
550
Višina (mm)
830
Teža (kg)
155