ALFA FORNI KRUŠNA PEČ QUATTRO PRO TOP

Alfa Forni
FXQPRU-LGRA-T
Preveri dobavljivost
1 paket = 1.000 kos

Quattro Top je kompaktna, lahka in praktična profesionalna peč na drva, popolna za namestitev na tovornjake s hrano, v kuhinji restavracije, v restavraciji s hitro prehrano ali za uporabo v gostinstvu. Z zmogljivostjo, ki se spreminja  od 3 do 4 pice naenkrat  (odvisno od velikosti), je ta kuhalni sistem, ki  doseže 450 °C v samo 30 minutah,  popoln za vse restavratorje, ki iščejo novo orodje z nizkimi obratovalnimi stroški.

Na voljo na plin, drva in v hibridni različici, priključek na dimovod za plinski model ni potreben, zadostuje namestitev pod napo. Zahvaljujoč  globini 90 cm  je Quattro Top splošno priznana kot profesionalna peč na drva, primerna za restavracijske kuhinje. Profesionalna peč za pico Quattro Top bo vedno zagotovila brezhibno podporo v vaši gostinski dejavnosti.

Gorivo
Barva
Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Quattro Top je kompaktna, lahka in enostavna za uporabo profesionalna peč na drva, ki je popolnoma zasnovana za postavitev na tovornjak ali prikoclio, v profesionalno kuhinjo, v restavracijo s hitro prehrano ali za gostinsko uporabo. Peče 4 majhne pice ali 3 velike pice hkrati in do 70 pic na uro. Peč doseže temperaturo 450 ° C v samo 30 minutah in je odlična izbira za gostince, ki iščjeo preprosto uporabo z nižjimi stroški upravljanja. 

Na izbiro dve možnosti: drva in plin (hibridno). Plinska različica ima preprosto namestitev. Plinsko peč postavite pod običajno napo. Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti (90 cm globine) je Quattro Top edina profesionalna peč, ki prihrani prostor v kuhinji restavracije. Profesionalna peč za pico Quattro Top bo vaš najboljši kuhar.

Podatki

Referenca
FXQPRU-LGRA-T
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
3
Obloga
Inox
Širina (mm)
1150
Globina (mm)
892
Višina (mm)
756 / 775
Teža (kg)
195

Naloži