ALFA FORNI KRUŠNA PEČ QUATTRO PRO

Alfa Forni
FXQPRU-LCOR
Na zalogi

Quattro je idealna profesionalna peč na drva za peko pice, namenjena tistim gostinskim podjetjem z omejeno proizvodno zmogljivostjo. Speče  do 60 pic v eni uri  in je zaradi koles in nizke teže popoln za picerije, restavracije s hitro prehrano, catering, dogodke ali mobilni catering.

Ta super hitra peka za pico  doseže 450°C v 30 minutah, 8 cm debela ognjevarna površina hrani  toploto in jo počasi oddaja, kar omogoča hitro in homogeno peko. Profesionalna pečica na drva Quattro, ki je na voljo na lesni plin in v hibridni različici, vam bo vedno zagotovila vrhunsko kakovost vaših jedi.

Cena
11.797,40 €

10.617,66 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Quattro Top je kompaktna, lahka in enostavna za uporabo profesionalna peč na drva, ki je popolnoma zasnovana za postavitev na tovornjak ali prikoclio, v profesionalno kuhinjo, v restavracijo s hitro prehrano ali za gostinsko uporabo. Peče 4 majhne pice ali 3 velike pice hkrati in do 70 pic na uro. Peč doseže temperaturo 450 ° C v samo 30 minutah in je odlična izbira za gostince, ki iščjeo preprosto uporabo z nižjimi stroški upravljanja. 

Na izbiro dve možnosti: drva in plin (hibridno). Plinska različica ima preprosto namestitev. Plinsko peč postavite pod običajno napo. Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti (90 cm globine) je Quattro Top edina profesionalna peč, ki prihrani prostor v kuhinji restavracije. Profesionalna peč za pico Quattro Top bo vaš najboljši kuhar.

Podatki

Referenca
FXQPRU-LCOR
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
3
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
1150
Globina (mm)
892
Višina (mm)
1600
Teža (kg)
240

Naloži

Teh. spec. Quattro Pro

Naloži (1.25M)