THERMOROSSI ŠTEDILNIK NA DRVA BOSKY F-30 SQUARE "READY TO START"

Thermorossi
40007204
Po naročilu

Termo štedilnik na drva izdelan iz jekla in litega železa, ki združuje ogrevanje in peko v eno.

Barva
Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Model Bosky je prenovljen in postaja še lepši in funkcionalnejši, zahvaljujoč konfiguraciji READY TO START: pripravljen za montažo, saj je opremljen s cirkulatorjem, varnostnim ventilom 3 bar, termičnim varnostnim ventilom, odtočnim ventilom, varnostnim izmenjevalnikom toplote in varnostnim ventilom, tlačnim razbremenilnim ventilom, termičnim varnostnim izmenjevalnikom toplote ter ekspanzijsko posodo za zaprte sisteme. Poenostavljena zamenjava zaradi enakih hidravličnih priključkov in enakih dimenzij dimnika kot pri prejšnjih različicah.

KOMPONENTE: telo kotla, izdelano iz debelega jekla. Emajlirana obloga v različnih barvah, litoželezna vrata kurišča z ročico za ročno čiščenje, keramično steklo za ogled plamena, največja moč v kurišču 30,5 kW, največja nazivna moč 21,4 kW, od tega 19,1 kW največ v vodo in 2,3 kW v prostor; največja velikost kurišča 540x290x442 (VxŠxG), primarni zrak, sekundarni zrak, reguliran s termostatom. Ta naprava optimizira porabo drvi, ponuja večjo avtonomijo in ohranja visoko učinkovitost. Dimenzije kurišča 282x224 mm (VxŠ). Dvoslojna vrata pečice s termometrom, emajlirana pečica iz jekla z rešetko in pekačem, nastavljivim na 3 nivojih (VxŠxG) 320x360x550, naprava za nastavitev temperature pečice na 5 nivojih. Drsni predal za orodje, popolnoma opremljen s jeklenim ročajem, kurjačem, strgalom in rokavico. Jekleni ročaji, praktična treselka za rešetko, ročica za dviganje rešetke za kurjenje v 3 položaje, odstranljiv pepelnik, loputa za dimnik, termometer in manometer kotla, antikondenzacijski termostat, stikalo za luč pečice, zadnji in levi hidravlični priključki 1" 1/4 ženski, zgornji ali zadnji dimnik Ø150 mm, zadnji podaljšek iz nerjavečega jekla, pekač iz satenastega jekla ali keramičnega stekla CERAN® (opcijsko). Inovativen konstrukcijski projekt, saj poenostavlja izredna vzdrževalna dela. 

Prednosti:

Smoke by-pass

Znatno zmanjša uhajanje dima iz kurišča med nakladanjem drv, ki poveča varnost in udobje v prostoru. Sistem ohranja konstantno visok izkoristek peči in poenostavi čiščenje.

Gorilnik XXL

Strogi proizvodni standardi in večja debelina prestižnih materialov, zagotovijo višji toplotno akumulacijo in trpežnost materiala v času.

Enostavno čiščenje

Velika posoda za pepel in ustrezno inšpekcijsko čiščenje poenostavita vzdrževanje in zagotovita učinkovitost.

Podatki

Referenca
40007204
Blagovna znamka
Nominalna moč (kW)
21,4
Moč na vodo (kW)
19,1
Gorivo
Drva
Izkoristek (%)
88,2
Volumen ogrevanja (m3)
580
Fi dimnika (mm)
150
Dovod zunanjega zraka
Indirektni
Obloga
Kovinska
Energijski razred
A
Tip ogrevanja
Toplovodni
Poraba goriva (kg/h)
19,1
Priklop dimnika
Zadaj
Zgoraj
Širina (mm)
1167
Globina (mm)
728
Višina (mm)
925
Teža (kg)
335