THERMOROSSI ŠTEDILNIK NA DRVA BOSKY COUNTRY F30 EVO FIORI

Thermorossi
70013576
Preveri dobavljivost
1 paket = 1.000 kos

Termo štedilnik na drva izdelan iz jekla in litega železa, keramične obloge in rustičnega videza. 

Barva
Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Ekološki termodinamični kotel na drva, izdelan iz debelega jekla. Na voljo sta dve fini keramični oblogi, z dekorjem Flower ali v ekskluzivni različici Vintage; litoželezna vrata in ročaji proti opeklinam iz izoplasta PA66. Keramično steklo za ogled plamena, največja moč kurišča 30,5 kW, največja nazivna moč 21,4 kW, od tega največ 19,1 kW vodo in 2,3 kW v prostor; največje dimenzije kurišča 540x300x442 (VxŠxG), primarni zrak, sekundarni zrak, reguliran z avtomatskim termostatom. Ta naprava optimizira porabo drvi, ponuja večjo avtonomijo in ohranja visoko učinkovitost. Dimenzije kurišča 235x210 mm (VxŠxG). Sprednja ročna ograja iz nerjavečega jekla je standardna, stranske ročne ograje so opcijske. Zgornji okvir iz antracitno sivega lakiranega jekla, površina kuhalne plošče iz satenastega jekla (standard) ali steklokeramičnega jekla (opcija), naprava z ročico za dviganje rešetke za kurjenje, kurjač, strgalo in rokavica. Vrata pečice s termometrom, emajlirana pečica iz jekla, rešetka in pekač, nastavljiv na 3 nivojih, naprava za nastavitev temperature pečice. Velik drsni predal za orodje, dimenzije pečice 320x360x550 (VxŠxG). Odstranljiv pepelnik, zaganjalnik za odvod dimnih plinov, termometer kotla, antikondenzacijski termostat, 1" ženski hidravlični priključki na zadnji in levi strani, zgornji ali zadnji izhod za dimne pline Ø150 mm, ovratnik, zadnji dvižni vod. Inovativen konstrukcijski projekt, saj omogoča poenostavljenje izrednih vzdrževalnih del.

Prednosti:

Smoke by-pass

Znatno zmanjša uhajanje dima iz kurišča med nakladanjem drv, ki poveča varnost in udobje v prostoru. Sistem ohranja konstantno visok izkoristek peči in poenostavi čiščenje.

Gorilnik XXL

Strogi proizvodni standardi in večja debelina prestižnih materialov, zagotovijo višji toplotno akumulacijo in trpežnost materiala v času.

Enostavno čiščenje

Velika posoda za pepel in ustrezno inšpekcijsko čiščenje poenostavita vzdrževanje in zagotovita učinkovitost.

Podatki

Referenca
70013576
Blagovna znamka
Nominalna moč (kW)
21,4
Moč na vodo (kW)
19,1
Gorivo
Drva
Izkoristek (%)
88,2
Volumen ogrevanja (m3)
580
Fi dimnika (mm)
150
Dovod zunanjega zraka
Indirektni
Obloga
Keramična
Energijski razred
A
Tip ogrevanja
Toplovodni
Poraba goriva (kg/h)
7,4
Priklop dimnika
Zadaj
Zgoraj
Širina (mm)
1167
Globina (mm)
729
Višina (mm)
925
Teža (kg)
326

Naloži