Aktivni filtri

Designerski kamini

Pri kaminu Zelia 908 igra plamenov očara pogled, sence plešejo in barva osvetljuje obraze tistih, ki razmišljajo o njem... Zahvaljujoč umirjenosti svojega dizajna se ta model ujema z vsemi modernimi interierji in sodobnimi ter spodbuja nove oblikovalske ideje.

Designerski kamini

Kamin Calista 917 je najnovejša stvaritev oblikovalskega biroja JC Bordelet. Na voljo v zaprti različici, ki je združljiva s Poujoulatovim kanalom Efficience z dvojnim tokom, je bila njegova zasnova naravno navdihnjena z orbitalno kapsulo. Dizajn, poln razkošja in mehkobe, za tehnično zelo dovršen kamin. Na voljo je v vrtljivi različici in ponuja pogled na ogenj, kjerkoli v prostoru ste. Dve glavni »estetski« različici, enostranska in dvostranska, eno ali dvoslojna. Calista je eden od odgovorov JC Bordelet na skrb za okolje, pa tudi na pričakovanja posameznikov glede zmogljivosti in udobja.

Jc Bordelet Eva 992 1 - in-domo.si
  • Nov
Designerski kamini

Model JC BORDELET par excellence. Največji uspeh znamke, kamin Eva 992, je bil nameščen v najimenitnejših okoljih, od alpskih koč do najprestižnejših hotelov. Trezen dizajn, z neprekosljivo končno obdelavo, omogoča popoln pogled na ogenj z vseh strani prostora. Ta model kamina postane naravno središče hiše takoj ko je nameščen.

Jc Bordelet Julietta 985 1 - in-domo.si
  • Nov
Designerski kamini

Prvi model ustvarjalca Jean Claude Bordelet Julietta 985, saj je njegova letnica nastanka 1985. Ta dimnik s svojo zelo veliko vizijo ognja boste lahko postavili v svojo dnevno sobo, v njeno središče. Postal bo kraj druženja in dobrega počutja za vašo družino. Zaradi lepote tega bo vaša soba zasijala s kovinsko napo. Julietta 985 je enostavna za vzdrževanje z velikim vgrajenim pepelnikom za praznjenje pepela, z možnostjo uporabe velikih polen za večjo avtonomijo zgorevanja pa bo vaš kamin Julietta 985 postal izjemen naprava.