Dostava blaga - Slovenija, Hrvaška, EU in ostale države Evrope

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naša pogodbena partnerja za dostava sta podjetje Intereuropa Express in Pošta Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete tudi že naslednji delovni dan od dneva odpreme blaga iz našega centralnega skladišča. Za Hrvaško je rok dostave 3 delovne dni od odpreme blaga. Za vse ostale države EU se rok dostave spreminja glede regije oz. cone prevoza.

Za dostavo na Hrvaško se zaračunajo dodatni stroški prevoza, zaradi tujine, kot za vse ostale države EU in druge znotraj Evrope.

Kot dostava se smatra prevoz blaga na dogovorjen naslov, razloženo ob dostavnem vozilu, ki mu je omogočen normalen dostop, razklad in parkiranje. V kolikor dostava v navedenih pogojih ni možna, se zaračunajo dodatni stroški, ki jih krije kupec. Dostavo naročenega blaga izvaja podjetje Intereuropa Express ali Pošte Slovenije praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar ali v kolikor pošiljke ni bilo možno izročiti pri prvem poskusu, se prejemnika obvesti o neuspelem poskusu dostave. Stroške ponovne dostave po prvem neuspeli dostavi krije kupec. Drugi poskus dostave bo izveden v skladu z dogovorom s prejemnikom pošiljke, vendar v okviru rednega delovnega časa prevoznika. Stroški prevoza so izračunani preko cenika Intereuropa Express. 

Nedostavljeno blago skladišči brezplačno prevoznik Intereuropa Express do maksimalno 3 dni. Po navedenem terminu postane skladiščenje plačljivo za vsak naslednji dan. Nastale stroške skladiščenja krije kupec.

Celotni pogoji dostave prevoznika Intereuropa Express.

Osebni prevzem v poslovalnici

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti Norbit keramika & ogrevanje., Vojkova cesta 61, 5000 Nova Gorica, kjer pa stroškov dostave ni.

V kolikor je naročeno blago na zalogi v poslovalnici Nova Gorica in so vsi pogoji za prevzem izpolnjeni (plačilo) je prevzem možen že isti dan. V obratnem primeru pa boste dobili obvestilo o razpoložljivosti blaga.

Prevoz večjih pošiljk

Za prevoz večjih pošiljk, ki presegajo težo in/ali dimenzije specifike prevoznika (Intereuropa, Pošta Slovenije), uredimo posebni prevoz. Stroški in pogoji se sklenejo po predhodnem dogovoru. Termin dostave uskladimo s stranko. 

Montaža ogrevalnih naprav po celotni Sloveniji

Pri izbiri potrebne ogrevalne naprave ni samo vprašanje naprave (peči, kamina, kotla...), ampak tudi storitve, ki je potrebna za pravilno izvedbo montaže in delovanje kupljenega artikla. Zakaj ne bi bila izbira artikla in storitve na istem mestu? 

In-domo.si nudi montažo in asistenco za katerokoli kupljeno ogrevalno napravo (na drva ali pelete), ki je potrebna za vaše udobno in prijetno bivanje. Po izvedbi montaže vas serviser vključi v program asistence, tako da ne boste nikoli ostali brez potrebne oskrbe tudi v najbolj mrzlih dneh. 

Pogoji in specifike celotne storitve.