NEKAJ O NAS

Družinsko podjetje NORBIT d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. V začetku sta bili glavni dejavnosti podjetja uvoz in grosistična distribucija keramičnih ploščic, sanitarne opreme ter pohištva na območju Slovenije in Hrvaške. Od leta 1995 se ukvarjamo tudi z uvozom in trženjem ogrevalnih naprav na drva in pelete. Smo uvozniki in zastopnik vrhunskih blagovnih znamk, predvsem iz področja Italije, kjer prevladuje koncept Made in Italy. 

Trgovina Norbit keramika & ogrevanje deluje v Novi Gorici na Vojkovi cesti 61, kjer Imamo razstavljeno večino našega asortimanaje. Usmerjena je v ponudbo najboljših kolekcij keramičnih ploščic in kopalniške opreme, ter začrta nove parametre pri optimizaciji in oskrbi ogrevanja doma. Z našimi partnerji skrbno in strokovno priskrbimo vse potrebno za uresničitev potreb in želja stranke: od svetovanja do 3D izrisov kopalnic po meri. Poleg ponudbe keramike in kopalniške opreme, nudimo tudi brezskrbne izvedbe, montaže in servisiranja ogrevalnih naprav. Kamini in peči so najvišjega ranga, priznanih proizvajalcev, z najnaprednejšo tehnologijo in najsodobnejšega dizajna. Fokusirani smo tudi na potrebe gostincev, ki potrebujejo kuhinje in peči za profesionalno uporabo. Tukaj zagotovimo zanesljivost materialov in vrhunsko izdelavo.

Da smo vedno v koraku s časom, smo uvedli tudi spletno trgovino in blagovno znamko www.in-domo.si, ki zajema najobširnejšo ponudbo najboljših proizvajalcev na tržišču v Sloveniji in tujini. Spletna trgovina www.in-domo.si je uspešno aktivna na celotnem evropskem trgu. 

KAJ SI ŽELIMO IN K ČEMU STRMIMO

Vizija podjetja Norbit je postati eden od vodilnih ponudnikov keramičnih ploščic, kopalniške opreme in ogrevalnih naprav v Sloveniji. Pot do zadanega cilja je dolga, a smo s predanostjo delu, strokovnim svetovanjem in z odličnimi proizvodi, cilju vedno bližje. Stranke pri nas niso le številke ampak so center naše pozornosti in dela. Zadovoljni kupci so naša največja pohvala in so dodana vrednost našega dela.

Trudimo se tudi, da je naše delovno okolje pozitivno, navdušujoče in stimulativno saj strankam to navdušenje, profesionalnost in korektnost tudi predajamo. Z usklajenim timskim delom se soočamo z vedno novimi izzivi ter trendi zato se trudimo, da je naša ponudba vedno aktualna in kupcu prijazna.

Znanje, izobrazba ter izkušnje zaposlenih so kapital družbe zato je rast podjetja povezana z vzporedno kulturno in osebno rastjo zaposlenih ter njihovo etično osveščenostjo. S planirano povečano rastjo podjetja je povezano tudi zaposlovanje novih kadrov, kateri si bodo zaželeli dinamične in sodobne sredine. V podjetju si želimo ohraniti in še izboljšati pridobljeni pozitivni status v družbi, zato že sodelujemo pri mnogih dobrodelnih, kulturnih in športnih dejavnostih, saj menimo, da je skrb za socialno in družbeno blaginjo naša pravica in dolžnost.

KER NAM NI VSEENO

Zavedamo se tudi pomembnosti skrbi za okolje zato sodelujemo z dobavitelji, ki so nosilci certifikata Eco-Label in oznake Leed (Leadership in Environmental and Energy Design). V podjetju konstantno uvajamo nove informacijske tehnologije in z elektronskim poslovanjem zmanjšujemo nepotrebno porabo papirnatega materiala. Odpadke vsakodnevno in skrbno ločujemo ter tako prispevamo k boljšemu jutri novih generacij.