• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ MODERNO 1 PIZZA

Alfa Forni
FXMD-S-LRAM
Preveri dobavljivost

Italijanska peč za vse, ki želite pripraviti odlične pice. Alfa Forni peč za pico 1 Pizza iz linije Moderno ima s svojim nezamenljivim dizajnom kompaktno strukturo in tehta le 50 kg.Idealna je za tiste, ki želijo visoo zmogljivost peke in možnost kuhanja več jedi medtem, ko ima na voljo malo prostora.

Cena
1.207,80 €

1.087,02 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Italijanska peč za vse, ki želite pripraviti odlične pice

Alfa Forni peč za pico 1 Pizza iz linije Moderno ima s svojim nezamenljivim dizajnom kompaktno strukturo in tehta le 50 kg.

Idealna je za tiste, ki želijo visoo zmogljivost peke in možnost kuhanja več jedi medtem, ko ima na voljo malo prostora.

Pripravljena za uporabo v le nekaj minutah0 ,1 Pizza by Alfa Forni doseže temperature do 500°C in uspe pripraviti pristno neapeljsko pico v samo 90 sekundah.

Kot vse pečice Alfa je tudi model 1 Pizza opremljen z inovativno tehnologijo Heat Genius™, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zmanjšano porabo.

Na voljo v različici na plin in les, to praktično in vsestransko peč za pico lahko enostavno premaknete kamor koli, zahvaljujoč podnožji (na voljo ločeno) podlagi, ki je opremljeno s profesionalnimi kolesi.

Kljub majhnosti peči, vam 1 Pizza omogoča, da se preizkusite v različnih vrstah kuhanja: pečeno v peči ali celo na žaru z dodatkom Alfa Forni BBQ 500, tako da bodo vaše večerje s prijatelji vedno okusne in izvirne.

Podatki

Referenca
FXMD-S-LRAM
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Plin
Kapaciteta peke pic
1
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
732
Globina (mm)
644
Višina (mm)
1032
Teža (kg)
54

Priporočamo tudi