• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ MODERNO 2 PIZZE

Alfa Forni
FXMD-2P-LROA
Po naročilu

Zunanja peč za pico z vrhunsko zasnovo in visoko zmogljivostjo, ki bo izboljšala vašo izkušnjo kuhanja na prostem. Funkcionalna oblika in pozornost do detaljev v kombinaciji z najboljšo tehnologijo Alfa Forni, naredita 2 Pizze peč za pico za izjemno visoko zmogljiv kuharski pripomoček, ki se popolnoma zlije z modernejšimi zunanjimi prostori.

Cena
2.183,80 €

1.965,42 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Funkcionalna oblika in pozornost do detaljev v kombinaciji z najboljšo tehnologijo Alfa Forni, naredita 2 Pizze peč za pico za izjemno visoko zmogljiv kuharski pripomoček, ki se popolnoma zlije z modernejšimi zunanjimi prostori.

Njena kompaktna velikost in enostavnost uporabe bo idealna, če imate malo prostora na balkonu, terasi ali na vašem vrtu, vendar želite uživati ​​v peki na prostem.

Peč 2 Pizze se hitro segreje in je takoj pripravljena, kar vam omogoča pripravo številnih jedi in vam daje užitek pogostiti in presenetiti svoje najbližje s tako dobro pico kot v pravi neapeljski pizzeriji.

Obok iz nerjavečega jekla in izolacija iz keramičnih vlaken v kombinaciji z dnom iz šamotnih plošč, zagotavljajo visoko učinkovitost peke in vsakič popolne rezultate.

2 Pizze je na voljo v različici na drva ali plin in zahvaljujoč praktičnemu dodatku Kit Hybrid, se lahko odločite za peko na drva v modelu na plin in s tem izbiro goriva, ki ga boste uporabili za najboljšo pripravo vaših receptov.

Podatki

Referenca
FXMD-2P-LROA
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
2
Obloga
Inox
Širina (mm)
950
Globina (mm)
700
Višina (mm)
1055
Teža (kg)
89

Priporočamo tudi