• Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ MODERNO 3 PIZZE

Alfa Forni
FXMD-3P-LGRA
Po naročilu
1 paket = 1.000 kos

Alfa Forni Moderno 3 Pizze lahko peče različne jedi in do 3 neapeljske pice hkrati, ni potrebno posebej poudarjati, da je 3 Pizze Alfina najbolje prodajana pečica! S svojim modernim dizajnom se popolnoma prilega vsem okoljem, ki niso dolgočasna, temveč zahtevajo žar in barvo ter je prave velikosti postavljena v vrh za uporabo v zunanjih kuhinjah.

Gorivo
Barva
Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Nova peč znamke Alfa FOrni - 3 Pizze je še večja peč za pico, kot predhodnik BRIO - Made in Italy z izjemno zmogljivostjo, ki je samo 30 minutah pripravljena za peko prve pice.

S svojim modernim dizajnom se popolnoma prilega vsem okoljem, ki niso dolgočasna, temveč zahtevajo žar in barvo ter je prave velikosti postavljena v vrh za uporabo v zunanjih kuhinjah.

Alfina peč 3 Pizze omogoča vašim jedem popolno in homogeno pečenje z izkoriščanjem prednosti inovativne Full Effect Full Circulation Flue System®.

Ta poseben sistem, ki ga je patentirala Alfa, omogoča ohranjanje toplote znotraj šamotne plošče peči, ki tako lahko dosežeje visoke temperature in jih ohranja konstantne.

3 Pizze iz linije Moderno znamke Alfa je na voljo na plin ali les, a zahvaljujoč kompletu Kit Hybrid lahko plinsko različico preprosto spremenite v peč na drva, odvisno od recepta, ki ga želite pripraviti ali razpoložljivosti goriva za peko.

Podatki

Referenca
FXMD-3P-LGRA
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
3
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
1080
Globina (mm)
728
Višina (mm)
1140
Teža (kg)
107

Priporočamo tudi