• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ MODERNO 5 PIZZE

Alfa Forni
FXMD-5P-LROA
Po naročilu

Alfa Forni Moderno 5 Pizze je polprofesionalna peč, ki ne pozna meja. Moderno in estetsko oblikovana peč, s polprofesionalno izvedbo kupole, ki je bila ustvarjena za potrebe tistih, ki imajo veliko družino in veliko prijateljev za zabavo.

Cena
5.721,80 €

5.149,62 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Peč Alfa Forni 5 Pizze je narejena tako, da zadovolji vse vaše potrebe: profesionalna zmogljivost in največja velikost med domačimi pečmi vam bosta omogočila organizacijo večerij v družbi in eksperimentiranje z veliko ustvarjalnostji.

Moderno in estetsko oblikovana peč, s polprofesionalno izvedbo kupole, ki je bila ustvarjena za potrebe tistih, ki imajo veliko družino in veliko prijateljev za zabavo.

Peč 5 Pizze je na voljo v različici na drva in plin, zahvaljujoč hibridnemu kompletu se lahko spremenite svojo plinsko peč v peč za pico na drva tako, da občasno izberete, katero gorivo boste uporabili.

Izbor materialov in visoka kakovost notranjih komponent zagotavljajo, da peč 5 Pizze ohranja funkcionalnost in robustnost brez kompromisov.

V samo 30 minutah lahko pečica doseže do 500 °C, kar vam omogoča kuhajte do 5 pic hkrati, pa tudi pečenke, zelenjavo, kruh in še veliko več!

Podatki

Referenca
FXMD-5P-LROA
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
5
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
1183
Globina (mm)
1020
Višina (mm)
1490
Teža (kg)
156 / 175

Priporočamo tudi