• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ CLASSICO 2 PIZZE

Alfa Forni
FXCL-2P-LGRA
Preveri dobavljivost

Kompaktna in vsestranska peč za pico iz nerjavečega jekla, zasnovana za peko pic in veliko drugih jedi. 2 Pizze je idealna rešitev za tiste, ki imate malo prostora, a vseeno želite peči pice ali druge okusne dobrote, s katerimi boste presenetili prijatelje in družino.

Cena
2.757,20 €

2.481,48 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Peč za pico na drva s tradicionalnim dizajnom in kompaktno velikostjo, ki omogoča pripravo popolne pice v samo 90 sekundah in do 2 kg kruha na peko.

2 Pizze je idealna rešitev za tiste, ki imate malo prostora, a vseeno želite kuhati pice ali okusne dobrote, s katerimi boste presenetili prijatelje in družino.

Ta pizza peč vam namreč ne bo omogočila le priprave dišeče pice, ampak tudi nešteto drugih receptov, kot so: kruh, pečenke, lazanje, zelenjava in sladice.

Peč 2 Pizze je na voljo na drva ali plin, vendar se lahko odločite, da podvojite svoje kulinarične možnosti tako, da jo spremenite v hibridno peč s kompletom Kit Hybrid.

Hybrid Kit vam bo omogočil, da se občasno odločite ali boste svoje jedi kuhali na drva ali plin, kar vam daje največjo svobodo izražanja v kuhinji.

Podatki

Referenca
FXCL-2P-LGRA
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
2
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
950
Globina (mm)
750
Višina (mm)
1090
Teža (kg)
86

Priporočamo tudi