• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ CLASSICO 4 PIZZE

Alfa Forni
FXCL-4P-LGRA
Preveri dobavljivost

Elegantna peč za pico na prostem, zasnovana za družino. 4 Pizze iz linije Classico znamke Alfa Forni, s še bolj prostorno komoro vam omogoča pripravo do 4 pic v samo 90 sekundah in 4 kg kruha na 1 peko, z dosledno brezhibnimi rezultati.

Cena
3.689,28 €

3.320,35 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

4 Pizze iz linije Classico znamke Alfa Forni, s še bolj prostorno komoro vam omogoča pripravo do 4 pic v samo 90 sekundah in 4 kg kruha na 1 peko, z dosledno brezhibnimi rezultati.

Peč 4 Pizze je na voljo v različici na drva ali plin in z uporabo kompleta Kit Hybrid lahko tudi izberete peko na drva v plinski pečici.

Različne opcije goriva vam ponujajo številne možnosti za ustvarjanje nešteto jedi in številnih receptov. Od predjedi do sladic.

Obok iz nerjavečega jekla vam omogoča hitro doseganje delovne temperature jo konstantno ohranja zahvaljujoč odlični izolaciji iz keramičnih vlaken, poraba goriva pa je zmanjšana na minimum.

Namenski podstavek s kolesi vam omogoča udobno premikanje pečice za v katerikoli kotiček vrta ali terase, ko organizirate svoje večerje na prostem

Podatki

Referenca
FXCL-4P-LGRA
Blagovna znamka
Gorivo
Drva
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
4
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
1080
Globina (mm)
910
Višina (mm)
1157
Teža (kg)
118

Priporočamo tudi