• −10%
  • Nov

ALFA FORNI KRUŠNA PEČ FUTURO 4 PIZZE

Alfa Forni
FXFT-4P-GSB
Preveri dobavljivost

Hibridna peč za pico, s polprofesionalno zmogljivostjo, idealna za zunanje kuhinje. Obok iz nerjavečega jekla in velika plošča iz originalnih šamotnih opek Alfa Forni vam omogočata pospešitev segrevanja in krajši čas pečenja, ki vam nudi dosledno brezhibne rezultate tudi če organizirate zabavo z veliko gosti.

Cena
6.354,98 €

5.719,48 € - 10%
Z DDV
Gorivo
Barva
Količina

  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Največja peč za pico iz linije Futuro predstavlja popolno kombinacijo minimalen dizajn in vrhunska tehnologija.

Njene čiste linije in sprednji lok iz nerjavečega jekla je zasnovan tako, da se harmonično vključi v vašo zunanjo kuhinjo in traja dolgo časa.

Velika  kuhalna komora in pol profesionalna izvedba mateiralov omogočata pripravo neštetih jedi, ki segajo od neapeljskih pic do pečenk, od zelenjave do sladic.

Peč za pico Futuro 4 je na voljo s plinskim gorilnikom, vendar se lahko odločite, da podvojite svoje kulinarične možnosti, tako da jo spremenite v hibridno pečico zahvaljujoč Hibridnemu kompletu Alfa Forni za uporabo drv.

Hibridni komplet Alfa Forni vam omogoča, da spremenite svojo plinsko peč v peč na drva glede na vaše kuharske potrebe ali gorivo, ki ga imate na voljo.

Obok iz nerjavečega jekla in velika plošča iz originalnih šamotnih opek Alfa Forni vam omogočata pospešitev segrevanja  in krajši čas pečenja, ki vam nudi dosledno brezhibne rezultate tudi če organizirate zabavo z veliko gosti.

Podatki

Referenca
FXFT-4P-GSB
Blagovna znamka
Gorivo
Drva in plin - hibridno
Kapaciteta peke pic
4
Obloga
Inox
Namestitev krušne peči
Samostoječa
Širina (mm)
1102
Globina (mm)
894
Višina (mm)
1510
Teža (kg)
142

Priporočamo tudi