• −25%
  • Nov

THERMOROSSI ŠTEDILNIK NA DRVA MARGHERITA EVO MAIOLICA

Thermorossi
WMARGHEBEIG
Po naročilu

Štedilnik na drva iz litega železa in ročno obdelane keramike (majolika), z vgrajeno dvojno pečico.

Cena
3.894,24 €

2.920,68 € - 25%
Z DDV
Barva
Količina

Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Štedilnik na drva iz jekla in litega železa s široko izmenjevalno površino in dolgo prisilno potjo dima, s posebnim izmenjevalcem toplote iz nerjavečega jekla, zgorevalno komoro iz litega železa, regulatorji za primarni, sekundarni in terciarni zrak, hladilnimi ročaji iz jekla, tresočo rešetko, zaganjalnikom, emajliranimi vrati iz litega železa s 750° odpornim keramičnim steklom, zgornjim okvirjem iz emajliranega litega železa, gladko kuhalno ploščo iz litega železa, dvojno vrsto obročev iz litega železa, sprednjo ograjo, patentiranim sistemom PANEPIZZA za nadzor temperature pečice, regulatorjem za nadzor temperature pečice, vrati pečice z dvema termometroma, spodnjo emajlirano pečico (prostornina 35 l) s podlago iz lave kamna, zgornjo emajlirano pečico (prostornina 14 l) s podlago iz lave kamna, posodo za shranjevanje drv/orodja, odstranljiv pepelnik, nogice iz emajliranega litega železa. Komplet zunanje obloge iz lakiranega jekla in litega železa.

Prednosti:

Smoke by-pass

Znatno zmanjša uhajanje dima iz kurišča med nakladanjem drv, ki poveča varnost in udobje v prostoru. Sistem ohranja konstantno visok izkoristek peči in poenostavi čiščenje.

Gorilnik XXL

Strogi proizvodni standardi in večja debelina prestižnih materialov, zagotovijo višji toplotno akumulacijo in trpežnost materiala v času.

Enostavno čiščenje

Velika posoda za pepel in ustrezno inšpekcijsko čiščenje poenostavita vzdrževanje in zagotovita učinkovitost.

Patentirana tehnologija PPANEPIZZA®

Sprostite svojo domišljijo v kuhinji z genialnim patentiranim sistemom «PANEPIZZA». Edina velika vrata skrivata dve neodvisni pečici: upravljajte s toploto po svojem, zgornja pečica lahko izkoristi višje temperature zahvaljujoč posebnemu kroženju dima. Oba pečici imata podlago iz lave kamna in lasten termometer. Z vodo, kvasom in moko se zgodi majhna čarovnija doma. Tri na videz zelo preproste sestavine ustvarijo nekaj neverjetno posebnega in dišečega, ki združuje vso družino.

Podatki

Referenca
WMARGHEBEIG
Blagovna znamka
Nominalna moč (kW)
12,1
Gorivo
Drva
Izkoristek (%)
86,7
Volumen ogrevanja (m3)
330
Fi dimnika (mm)
130
Dovod zunanjega zraka
Indirektni
Obloga
Keramična
Energijski razred
A+
Tip ogrevanja
Sevalni
Poraba goriva (kg/h)
3,3
Priklop dimnika
Zadaj
Zgoraj
Širina (mm)
912-1035
Globina (mm)
680
Višina (mm)
862-913
Teža (kg)
222