EXTRAFLAME TERMO PEČ NA PELETE EVELYNE IDRO 2.0 EVOLUTION LINE

La Nordica - Extraflame
1281606
Preveri dobavljivost
1 paket = 1.000 kos

Zračno neprepustna, ventilirana, ozka termo peč na pelete s steklom Black Screen in samočistilnim gorilnikom. Obloga je izdelana iz majolike.

Barva
Potrebujete dodatne informacije ali potrebujete ponudbo? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Dostava

Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express

  Varno plačevanje

100% varno plačevanje

  Vračilo izdelkov

V roku 14-ih dni od dneva nakupa

Kompaktna, zmogljiva in elegantno oblikovana termo peč na pelete Evelyne Idro 2.0 je popolna rešitev za tiste, ki zahtevajo najvišjo kakovost in izdelek, ki ga je mogoče popolnoma vključiti v bivalni prostor. Zaradi obloge iz majolike in standardnega stekla Black Screen postane peč Extraflame Evelyne Idro pravi dragulj v opremi notranjosti. Ima dvojna vrata, od katerih so zunanja opremljena z ravnim kaljenim steklom. Zaradi priključkov na dimnik zadaj, zgoraj in ob strani je enostavno najti pravo mesto za vgradnjo.

Peč je opremljena s toplotnim in vodnim varnostnim ventilom, ekspanzijsko posodo, varnostnim ventilom, pretvornikom tlaka s prikazovalnikom in obtočno črpalko s PWM krmiljenjem. Stranski priključek za vodno napeljavo je zlahka dostopen za povezavo in vzdrževanje.

Samočistilni gorilnik z brezkrtačnim motorjem zagotavlja optimalno izgorevanje in manj vzdrževanja. V zgorevalno komoro je vgrajena sonda. Vrata in posoda kurišča sta izdelana iz litega železa.

Peč je opremljena s čelnim ventilacijskim sistemom, ki zagotavlja hitro distribucijo vročega zraka. Motor ventilatorja je mogoče izklopiti. Daljinski upravljalnik IR na dotik z osvetlitvijo je standardna oprema.

Podatki

Referenca
1281606
Blagovna znamka
Nominalna moč (kW)
5,3-18,0
Moč na vodo (kW)
14,8
Gorivo
Peleti
Izkoristek (%)
93,5-95,9
Volumen ogrevanja (m3)
520
Fi dimnika (mm)
100
Dovod zunanjega zraka
Direktni
Obloga
Keramična
Energijski razred
A+
Kapaciteta zalogovnika pelet (kg)
~27
Tip ogrevanja
Toplovodni
Poraba goriva (kg/h)
1,1-4,0
Širina (mm)
878
Globina (mm)
412
Višina (mm)
1098
Teža (kg)
209

Naloži